Centrul de Studii și Consultanță Sociologică sprijină clienții prin asigurarea unei imagini de ansamblu, integrarea unei probleme în cadru socio-economic extins pentru identificare pârghiilor de gestiune a unei situații specifice sau a demersului de dezvoltare.

Abordarea multidisciplinară și utilizarea de instrumente validate în practică ne permit identificarea de multiple soluții, decizia soluției optime fiind la îndemâna clientului.
Indiferent de situație și necesitatea intervenției, demersul nostru începe mereu cu evaluarea situației, metoda de cercetare pentru care optăm fiind corelată cu problema, cu situația reală, cu decizia clientului și cu abordarea epistemică impusă. Analizăm împreună cu clientul rezultatele studiului și angrenăm echipa de ideație și dezvoltare creativă pentru identificarea de soluții optime. Propunem nu doar soluții ci și programe pentru atingerea obiectivelor, proiectăm demersul și posibile planuri de acțiune ale clientului.
Identificăm calea optimă de atingere a obiectivelor, atât din punct de vedere al efortului financiar cât și din punct de vedere al resurselor logistice implicate. Punem lucrurile la locul lor, înseamnă să potrivim un demers de rezolvare a unei probleme sau un demers de dezvoltare, cu ușurință, pe făgașul dorit de client.

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție cu datele de contact.